Kontrollservere

Sikker, remote Management for servere og IT utstyr

 

Hva er en konsollserver?
En konsoll server er en nettverks uavhengig hardware enhet som gir redundant administrasjon til flere servere eller nettverksutstyr samtidig ved å koble til serie porter via et WAN. Det ligger også i navnet at disse produktene kobles til “console port” som ofte er å finne på rutere og svitsjer. Det gir kontinuerlig tilgang til enheter, selv når nettverket er nede

Konsoll serverne gir følgende fordeler:
  • Gi umiddelbar tilgang til hvilken som helst enhet, inkludert de uten en nettverksport
  • Mulighet til å se problemet før man sender ut en tekniker
  • Tilby single-site management for flere steder
  • Evne til å administrere enhetene på ubemannede steder.
  • Minimer nedetid ved å løse problemer eksternt
  • Støtte for sikkerhetsfunksjoner slik som kryptering, autentisering, SSH, og intrusion detection
  • Legg til sikkerhet som de er mindre synlige for eksterne nettverk og hackere
  • Hindre behovet for VPN-tilkoblinger


SecureLinx™ SLC 8/16/32/48
 
Innebygd Sikkerhet - SecureLinx SLC fra Lantronix - konsollservere gir brukeren sikker tilgang til servere og IT-infrastruktur utstyr, enten de ligger på lokalnettet på andre siden av kloden. IT-teknikere kan bruke SecureLinx SLC å overvåke, administrere og feilsøke nesten alt i datasenteret, fra hvor som helst, når som helst - selv om servere eller nettverk er nede. Denne funksjonen betyr raskere respons som igjen betyr reduserte kostnader og mindre nedetid.
Enhetene kan utstyres med en eller to AC power supply eller dobbel DC inngang.

Brukervennlig - med et felles GUI som er enkel å sette opp og bruke, gir SecureLinx SLC serien enkel og sikker administrasjon og management av IT-utstyr – inkludert Linux, Unix eller Windows ® 2003 servere, rutere, svitsjer, PBX, UPS, og selv bygge periferienheter gjennom sine serielle porter.

Flere størrelser – fra åtte til 48 serielle porter gjør SLC til en god plattform for å sentralt overvåke, administrere og feilsøke på utstyret ved hjelp av kjente verktøy som Telnet eller SSH.

 

SecureLinx™ SLC 8/16/32/48


 

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut