Aktiviteter

Her finner du oversikt over våre kommende aktiviteter.
Vi har også faste kurs som går hele året. Se full oversikt på kurssiden.

29.08.2018

Seminar: Enklere og sikrere infrastruktur - neste generasjons Ethernet, Shortest Past Bridging (SPB)

Kom og hør Paul Unbehagen Sr Dir, Product Management at Extreme Networks, en av arkitekten bak MPLS teknologien fortelle hvorfor man nå bør velge SPB som ny nettverksteknologi.
Detaljer om Seminar: Enklere og sikrere infrastruktur - neste generasjons Ethernet, Shortest Past Bridging (SPB)

03.09.2018

Securithon 2018 - Årets sikkerhetskonferanse

Hvorfor tenke sikkerhet først? De aller fleste virksomheter vil i 2018 svare bekreftende på at digitalisering er et viktig satsingsområdet. Det skaper nye måter å levere tjenester på, og er en viktig drivkraft for automatisering og effektivisering av privat så vel som offentlig sektor. Er din bedrift forberedt på cyberangrep? Ta sikkerheten på alvor - delta på vår sikkerhetskonferanse på Son Spa i september hvor vi har fokus på NSM sine Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet.
Detaljer om Securithon 2018 - Årets sikkerhetskonferanse

08.10.2018

Sikkerhetskonferansen Ignite18 - Palo Alto Networks

Bli med Data Equipment til Palo Alto Networks sikkerhetskonferanse Ignite18. Dette er konferansen med mye faglig innhold, tekniske sesjoner og "hands-on" experts lab. For første gang arrangeres konferansen i Europa.
Detaljer om Sikkerhetskonferansen Ignite18 - Palo Alto Networks

31.10.2018

Extreme Networks brukerforum 2018

Data Equipment inviterer til Extreme Networks brukerforum hvor utveksling av erfaringer og kunnskap er tema. I tillegg til personer fra Data Equipment stiller det som vanlig sentrale tekniske og merkantile ressurser fra Extreme Networks.
Detaljer om Extreme Networks brukerforum 2018

29.11.2018

Palo Alto Networks Brukerforum 2018

Data Equipment inviterer til Palo Alto Networks brukerforum hvor utveksling av erfaringer og kunnskap om løsninger er tema. Vi vil se på nyheter og hvordan dere kan få mest mulig ut av løsningen dere har.
Detaljer om Palo Alto Networks Brukerforum 2018