Aktiviteter

Her finner du oversikt over våre kommende aktiviteter.
Vi har også faste kurs som går hele året. Se full oversikt på kurssiden.

05.06.2018

Bli med Data Equipment til Infosecurity i London juni 2018

Data Equipment inviterer deg til å bli med til Europas største og viktigste "information security Event" Infosecurity Europe. Mer enn 400 utstillere viser et bred utvalg av produkter og tjenester.
Detaljer om Bli med Data Equipment til Infosecurity i London juni 2018

20.06.2018

ÅPENT HUS 2018

Vi har gleden av å invitere til faglig påfyll og BBQ. Vi byr på et spennende program. I tillegg til fellessesjoner og parallelle foredrag vil du møte våre produktspesialister. Vi starter dagen med to formiddagsaktiviteter; Palo Alto Networks brukerforum og WhatsUP Gold seminar.
Detaljer om ÅPENT HUS 2018

03.09.2018

Securithon 2018 - Årets sikkerhetskonferanse

Hvorfor tenke sikkerhet først? De aller fleste virksomheter vil i 2018 svare bekreftende på at digitalisering er et viktig satsingsområdet. Det skaper nye måter å levere tjenester på, og er en viktig drivkraft for automatisering og effektivisering av privat så vel som offentlig sektor. Er din bedrift forberedt på cyberangrep? Ta sikkerheten på alvor - delta på vår sikkerhetskonferanse på Son Spa i september hvor vi har fokus på NSM sine Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet.
Detaljer om Securithon 2018 - Årets sikkerhetskonferanse

08.10.2018

Sikkerhetskonferansen Ignite18 - Palo Alto Networks

Bli med Data Equipment til Palo Alto Networks sikkerhetskonferanse Ignite18. Dette er konferansen med mye faglig innhold, tekniske sesjoner og "hands-on" experts lab. For første gang arrangeres konferansen i Europa.
Detaljer om Sikkerhetskonferansen Ignite18 - Palo Alto Networks