Data Equipment ÅPENT HUS 2019

Oslo 13. juni

eTopp-Apenthus_ny580

 

Vi har gleden av å invitere våre kunder til vårt årlige sommerevent ÅPENT HUS torsdag 13. juni.

Det blir en dag med faglig påfyll og oppdateringer fra oss i Data Equipment og våre produsenter. Dagen avsluttes med BBQ ca kl 18.30 før vi fortsetter med en bytur for de som ønsker det. Vi har satt opp felles buss til byen kl 20.30.

Tradisjonen tro starter vi dagen med Palo Alto Networks brukerforum fra kl 10.00 til 13.30. Denne delen av arrangementet er så klart også mulig å delta på for de av våre kunder som i dag ikke er Palo Alto Networks kunder, men som er nysgjerrig på teknologien. Brukerforumet er teknisk og ment å gi tips, triks og oppdateringer som er nyttig i hverdagen.

Åpent Hus begynner kl 14.00 og i løpet av noen ettermiddagstimer vil dere få foredrag fra oss i Data Equipment, våre produsenter og ikke minst fra vår Key Note speaker som i år er James Tarala fra SANS Institute.   

 

Agenda

Les mer her


 

SANS til Oslo for å holde SEC440 Critical Security Controls kurs 11. - 12. juni

I forbindelse med Åpent Hus har vi vært så heldig å få SANS til Oslo for å holde sitt SEC440 Critical Security Controls kurs 11. - 12. juni. For de av dere som har anledning til å delta her anbefaler vi det på det. Dette nyttige kurset vil hjelpe deg å mestre spesifikke, dokumenterte teknikker og verktøy som må benyttes for å implementere og revidere Critical Security Controls dokumentert av Center for Internet Security (CIS). For mer informasjon om kurset og en komplett liste over Critical Security Controls, l
Les mer her

 

Sponsorer_lang_4 stk

 

Praktisk informasjon

13.06
10:00 - 20:30
Faglig til 18:00

Data Equipment AS
Sandstuveien 70, inng F nord
0680Oslo
Påmelding