HACKCON#16 og IT-SECPRO

Web_nyheter_forsiden_HackCon

Er du klar for IT-SECPRO?

Data Equipment sammen med HackCon og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet har tatt initiativet til sikkerhetsmåneden IT-SECPRO. IT-SECPRO er for deg som arbeider innen IT-sikkerhet og varer fra 1. til 19. februar 2021.

 

På IT-SECPRO får du med deg;

  • HackCon med 12 høykvalitetsforedrag
  • 26 svært aktuelle webinarer innen cyber sikkerhet
  • 9 høyaktuelle hands on webinarkurs à 3 timer 
  • preHackCon
  • Master og Cyber Security
  • Meet the experts som kan hjelpe deg med dine sikkerhetsproblemer
  • En unik nettverksbygging (vent til du ser den nye plattformen!)

Hele IT-SECPRO er utformet på den måten at du skal få en reell kompetansehevning og kan ta bruk kunnskapen umiddelbart slik at du er bedre rustet til å møte sikkerhetsutfordringene!

 

Hvor melder du deg på IT-SECPRO

Dette er et «non-profit-basert» initiativ med bred deltagelse fra Data Equipment og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet. Du får automatisk full tilgang til IT-SECPRO når du melder deg på HackCon! I korthet betyr det at for under 4.000 kroner får du tilgang til hele sikkerhetsmåneden pluss HackCon!
Link for påmelding. 

De som melder seg på får også en annen bonus i forhold til nettverksbygging og kompetansehevning gjennom hele året – hva det er, det får du som påmeldt vite gjennom IT-SECPRO! 

 

Program for IT-SECPRO

Du finner komplett program for IT-SECPRO her.

Her kan du også lese mer om IT-SECPRO .

 

Husk å skrive Data Equipment i kommentarfeltet når du melder deg på – da vil du få den laveste prisen på kr. 3.966 for IT-SECPRO og HackCon uansett når det melder deg på!

 

Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Security 2021" og 30.000 kroner?

Som en del av sikkerhetsmåneden for IT-sikkerhetsprofesjonelle (https://hackcon.org/it-secpro) arrangerer vi i samarbeid med HackCon den årlige konkurransen - Master of Cyber Security - for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert!

Mer informasjon og påmelding til konkurransen finner du her

 

Praktisk informasjon

17.02 - 19.02
IT-SECPRO: 1. - 19. februar