Securithon 2019

Cloud - Security first. Vi gjentar suksessen fra Securithon 2018 og arrangerer Securithon 2019 på Farris Bad 1. - 3. april. Delta to eller tre dager.

Securithon_600x250_2
 

 

Årets Securithon har «Cloud, Security First», som hovedtema. I løpet av konferansen vil vi presentere temaer som belyser hva som må på plass for å utarbeide en god sikkerhetsstrategi og hva man kan gjøre for å forenkle veien til skyen.

Ledetråden ved årets Securithon, er CSA, Cloud Security Alliance, og deres CCM, Cloud Controls Matrix, samt CAIQ, Consensus Assessments Initiative Questionnaire. Vi vil derfor gi de som ønsker det, mulighet å delta på CCSK training, Certificate of Cloud Security Knowledge, i regi av CSA i forkant av konferansen. Treningen starter kl 10.00, 1. april.

NSM Grunnprinsipper for IKT Sikkerhet var den røde tråden ved forrige Securithon, og vil være med også denne gangen, da disse er gjeldende uansett hvor man måtte ha systemer, data og informasjon. På konferanse setter vi fokus på HVORDAN vi kan løse disse utfordringene med løsningene Data Equipment har i sin portfolie

Konferansen starter offisielt mandag ettermiddag kl 17.00 med foredrag og middag. Dag to er full konferansedag fra kl 10.00 med mange spennende innlegg. På dag tre velger man om man deltar på roundtable eller vanlig konferanse. Konferansen avsluttes ca kl 14.00.

Ta sikkerhet på alvor –  delta på vår sikkerhetskonferanse. Her vil det bli spennende foredrag fra sentrale aktører, spennende kundehistorier og relasjonsbygging. Få med deg nyttige tips og råd på veien mot en sikker fremtid.

 

Agenda

Agendaen er under utarbeidelse og vil bli lagt ut etterhvert som foredragsholdere er bekreftet. Meld deg på allerede nå, og få tilsendt agenda når den er klar.

 

Kombiner konferansen med sertifiseringskurs for Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) v4

Lær hvordan du utvikler et helhetlig sikkerhetsprogram for å ta i bruk skytjenester. Sertifiseringen dokumenterer at du har ferdigheter og kunnskap til å sikre at skytjenester implementeres og benyttes i organisasjonen din med nødvendige sikkerhetskontroller på plass. Dette inkluderer teknisk rammeverk så vel som rammeverk for ledelse og overordnet styring (governance).

Mandag 1. april arrangerer vi sertifiseringskurset i forkant av Securithon fra kl 10.00 - 16.00 på Farris Bad. 

Les mer om CCSK og påmelding her

 

Hvem bør delta på Securithon?

Forretningseiere og alle som jobber med eller har ansvar for sikkerhet og/eller å sikre driften og verdiene til bedriften du jobber i.

 

Farris Bad

Farris Bad finner du 1,5 timer fra Oslo. 

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

Les mer om Farris Bad her

Farris Bad

 

Hvordan komme til Farris Bad


Vi tilbyr buss fra Oslo sentralbanestasjon mandag 1. april og tirsdag 2. april med retur onsdag 3. april. Ønsker du å kjøre egen bil er det gode parkeringsmulighet ved hotellet. 

  • Mandag: buss fra Hotel Opera ved Oslo sentralstasjon kl 15.00
  • Tirsdag: buss fra Hotel Opera ved Oslo sentralstasjon kl 08:00


Konferanseavgift

Konferanseavgift pr. deltager mandag til onsdag kr 6.300,-
Konferanseavgift pr. deltager tirsdag til onsdag kr 4.500,-

Inkludert i konferanseavgiften er transport t/r Oslo sentrum, overnatting, frokost, lunsj og middag.

 

Har du spørsmål om konferansen ta kontakt med Kristin Eilertsen, mobil 99 55 77 19 eller kristin@dataequipment.no.
 

Meld deg på allerede i dag!

Praktisk informasjon

01.04 - 03.04
Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik
Påmelding