Seminar: Den største nyskapningen innen backup siden 90-tallet

Data Equipment lanserer Rubrik sin automatiserte back-up løsning. Løsningen gir deg SLA-drevet backup med minimal eller ingen manuell jobb - samt rask og god beskyttelse med ransomware. Dette er løsningen som gir deg skyens fordeler og samtidig er en integrert del av sikkerhetsstrategien.

17-06 DE_banner m logo W600

 

Gå ikke glipp av at Eric Chang, Field CTO i Rubrik, kommer til Norge.

Automatisering og digitalisering er sentrale temaer for alle bedrifter. Viktigheten av automatisering kommer også nå til Backup-området. Rubrik introduserer den største nyskapning innen backup siden 90-tallet. Rubrik har bygget Cloud Data Protection - eller backup - så bra at Facebook raskt kom på kundelisten.

Rubrik sin løsning gir deg SLA-drevet backup med minimal eller ingen manuell jobb, samt rask og god beskyttelse mot ransomware. Dette er en Cloud Data Protection-løsning som gir deg skyens fordeler og samtidig er en integrert del av sikkerhetsstrategien.

ServiceNow og Rubrik tilbyr integrasjon hvor Rubrik blir en del av tjenestekatalogen. Databeskyttelse blir da en integrert del av virksomhetens it-produksjon.

Sammen med Rubrik og ServiceNow inviterer vi til seminar:
tirsdag 20. juni, kl. 09:00 - 12:00.

 

AGENDA:

09:00

Velkommen
v/ Egil Jahren, Data Equipment

09:05

Backup-markedet er i endring - hvorfor og hva betyr det for din bedrift?
v/ Gøran Tømte, Data Equipment

09:20

100% automatisert backup – og uten babysitting

Datasentrene til Google og Facebook er 100% automatisert. Med både innlevelse og demo viser Eric Chang hvordan Rubrik har bygget en Cloud Data Protection-løsning basert på de samme prinsippene som disse selskapene anvender. Samt hvordan dette passer inn i din organisasjons infrastruktur.
v/ Eric Chang, Field CTO, Rubrik

10:30

Pause

10:45

Backup som en del av tjenestekatalogen med ServiceNow og Rubrik

Vi løfter backup opp i tjenestekatalogen: Eric Chang og Hans Johannessen er eksperter på automatisering og tjenesteflyt og viser her integrasjonen mellom Rubrik og ServiceNow. Dette samarbeidet tilbyr automatisert tjenesteflyt og presentasjon i tjenestekatalogen i tillegg til både selvbetjening og rapportering. 
v/ Eric Chang, Field CTO, Rubrik og
Hans Johannessen, Senior Solution Consultant, ServiceNow

12:00

Lunsj
Seminaret avsluttes med lunsj.

 

Les mer om Rubrik

Les mer om ServiceNow

Rubrik logo-w200 ServiceNow W200

     

Praktisk informasjon

20.06
09:00 - 12:00
Data Equipment AS
Sandstuveien 70 F
0680 Oslo
GRATIS
Påmelding