Seminar: Informasjonssikkerhet i skyen. Hvordan sikre data i skytjenester som Office 365, Box og Google?

Vi inviterer til et seminar hvor vi forteller deg hvilken risiko du løper hvis du plasserer dine data i skyen uten å tenke gjennom sikkerhetsutfordringene.

Bli med på frokost øverst i hopptårnet i Holmenkollen med 360 graders utsikt over Oslos by og mark. Seminaret fortsetter i auditoriet i Skimuseet.
Av sikkerhetsmessige grunner er det begrenset antall deltagere til frokost i hopptårnet. Første mann til mølla gjelder.

Norske bedrifter har omfavnet office 365, Box og Google med kostnadsbesparelser, "cloud first" strategi eller andre gode hensikter i tankene. Samtidig som dette kan gi store fordeler mister man også innsyn i dataflyten man tidligere hadde.  Ny infrastruktur gir endret risiko for datalekkasje, spredning av skadevare og utfordringer med sporbarhet.

Aperture fra Palo Alto Networks sikrer informasjonen i Office 365, Google og andre skytjenester, gir økt synlighet og muligheten til å oppdage spredning av skadevare i skyen.

Få tilbake overblikket og innsynet du hadde før!

På seminaret vil vi diskutere delt risikomodell for skytjenester: Hvem er ansvarlig for informasjonen og hvem er ansvarlig for tilgjengeligheten.

SaaS applikasjoner har kommet for å bli og vi bistår virksomheter med å ivareta samme sikkerhetsnivå og sikkerhetspolicy på tvers av interne og eksterne tjenester.

Full demonstrasjon gjennomføres av spesialister på området, fra Palo Alto Networks. 

Frokost serveres i hopptårnet fra kl. 08:30.
Det faglige programmet starter kl. 10:00 i auditoriet. Det er begrenset antall deltagere til frokosten i Hopptårnet, så her gjelder "første mann til mølla" prinsippet.  

 

17-11 Holmenkollen-3-w600

Praktisk informasjon

15.11
08:30 - 11:30
Holmenkollen
Kongeveien 5
inngang: Skimusset
0787 Oslo
GRATIS
Påmelding