Workshops 5. februar 2019

eTopp-kommune_600x200

 


Spor 1 - Palo Alto Networks - Microsoft Azure

Lær hvordan du kan utvide bedriftens datasenter sikkert inn i Microsoft Azure, ved hjelp av vår neste generasjons brannmur og avanserte funksjoner for trusselforebygging. 

Deltagerne må ta med egen PC.

 

Spor 2 - Palo Alto Networks Ultimate Test Drive - Stopp angrepet på endepunktet

Bli med på "testkjøring" av Advanced Endpoint Protection - TRAPS og lær hvordan du stopper kjente og ukjente trusler på endepunktet. Endepunktet er fortsatt det mest utsatte når det gjelder målrettede cyberangrep. Vi ser på:

  • "Hands-off" tilnærming for å håndtere angrep
  • Bryte ned livssyklusen for truslene
  • Hvordan forhindre kjøring av avanserte trusler
  • Se hvordan det er å være angriperen, offeret og sikkerhetsansvarlig i et angrep
  • Forstå hvordan expolit kjeden er bygd opp
  • Opplev styrken med cloud-integrasjon i en endepunktsløsning

Deltagerne må ta med egen PC.

 

Spor 3 - Extreme Networks Shortest Path Bridging

Extreme Fabric Connect er en særdeles sikker og fleksibel nettverksløsning som også gjør det meget enkelt å designe, implementere og drifte nettverket. Fabric Connect er basert på Shortest Path Bridging (SPB), som er en åpen standard. Denne workshop gir grunnleggende innføring i SPB og lærer det hvordan du kan designe og implementere et SPB-nettverk; og ikke minst hvordan man etablere nye tjenester (dvs. virtuelle lag-2 og lag-3-nettverk).

Deltagerne må ta med egen PC.

 

Spor 4 - Office 365. Vi ser på ulike elementer ved sikkerhet som man må ha på plass når man går til sky

Før denne workshopen vil vi anbefale at dere tar kontakt med oss for å etablere kommunikasjon med deres Office 365 løsning på forhånd, slik at workshopen kan foregå på egen løsning og egne data, uten at dette påvirker produksjonen. Vi tar kontakt ved registrering for å høre om dette er ønsket.  
  • MFA, Multi Factor Authentication. En elementær mekanisme alle må ha på plass når de skal til skyen, men som veldig ofte blir glemt eller nedprioritert
  • Backup. Vi presenterer hvordan du kan sikre dataene dine. Her er det mulig å sette opp dette mot deres egen Office 365 løsning på forhånd, for best utbytte
  • Kontroll på innholdet? Vet du hva som legges ut i skyen? Vet du hvem som legger ut? Vet du hvem dataene deles med? Har du synlighet, kontroll og sikkerhet? I løpet av workshopen viser vi hva man kan gjøre her. Også anbefales det å koble deres Office 365 løsning til sikkerhetsløsningen før workshop'en, for best utbytte.
  • Exchange til skyen. Praktisk. Men sikkert? Mange glemmer å legge på det ekstra laget med sikkerhet på den mest benyttede mekanismen for skadelige hendelser. Vi presenterer e-post sikkerhet satt i sammenheng med Office 365, inkludert de nye anbefalingene fra Difi, nemlig DMARC. For best utbytte, anbefales det at vi etablerer en kommunikasjon med deres mail før workshop, for en enda mer verdifull opplevelse.

Deltagerne må ta med egen PC.
 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Etter lunsj (13.00-16.00) har man mulighet til å delta på følgende spor:

Extreme Networks Shortest Path Bridging teknisk roundtable -
Er du allerede en Extreme Networks SPB kunde, og har gjort deg noen erfaringer? Da tilbyr vi dere denne halve dagen for å diskutere teknisk med kompetanse fra Extreme Networks og Data Equipment. Herf skal man kunne stille spørsmål, og få gode svar. I tillegg vil man få en mer detaljert gjennomgang av teknologien.

 

Tilbake til forsiden og påmelding

Tilbake til agenda 


PAN_Extreme_Proofpoint_590