Tidligere webinarer

Se våre tidligere webinarer i opptak

Ed IoT

IoT Security – It’s not as hard as you might think

Internet of Things er en av de aller største sårbarhetsområdene for bedrifter. De fleste IoT-enheter er enkle og har ikke ressurser for forsvarlig sikkerhet. I tillegg har mange av disse enhetene hardkodede bakdører som bokstavelig talt kan være en åpen port inn i nettverket. Mange IoT-enheter er heller ikke riktig segmentert bort fra brukerdomenet.


I tillegg er det også spørsmålet om BYOD (eller BYOIOT), der enkeltpersoner tar med seg sine egne personlige IoT-enheter på kontoret. Dette høres ut som en umulig utfordring å administrere og kontrollere, men er det ikke.

Som ved alle kompliserte utfordringer, vil vi se på forskjellige aspekter ved riktig IoT-sikkerhetspraksis og gi deg noen nyttige tips for å bidra til å sikre dine egne miljøer.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

 

Webinar123

Hvordan unngå at datakriminelle kaprer e-posten din?

90% av malware i en typisk bedrift kommer fra e-post. Svindlere bruker utspekulerte svindelmetoder som kan lure selv den mest oppvakte av dine ansatte, og det blir stadig vanskeligere å avsløre angrep. Ofte oppdager du det ikke før det er for sent. Når det gjelder dataangrep via e-post er det for sent å ta på seg sikkerhetsbeltet etter at du har krasjet.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

 

RFP-kommuneseminar_600x350_juni20

Hvordan utarbeide en RFP som tilfredsstiller NSM Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet?
Webinar for kommuner og fylkeskommuner

Offentlige anskaffelser krever som kjent anbud. Som igjen krever kravspesifikasjoner.

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) som er et fagorgan for forebyggende sikkerhet, og gir informasjon, råd og veiledning om forebyggende sikkerhetsarbeid, har som et ledd i dette utarbeidet «Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet»,

Hva om du fikk en RFP kravliste som tilfredsstilte NSM sine veiledninger, som «Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet» og «S-03 Ti grunnleggende tiltak for sikring av egne nettverk»?

Varighet: 20 minutter

Se webinaret her

 

Ed Koheler200

Beware of Ransomware – It’s back!
For et par år siden hadde vi et lite opphold i antall ransomware-hendelser. Noen trodde den gangen at kampen var vunnet. Vi "white hats" visste bedre. Ransomware er nå tilbake i enda farligere versjoner på grunn av nye teknikker og teknologi. Det er mange årsaket til det.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

Webinar12

Top 10 Best Network Security Practices for Zero Trust

Zero Trust. Det finnes hverken produkter eller løsninger som i seg selv kan gi Zero Trust. Det er mer en kombinasjon av teknikker og teknologi.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

Webinar1

Hvordan unngå at hjemmekontoret blir en sikkerhetstrussel

Korona-krisen har gjort hjemmekontor påkrevd for mange av oss, samtidig som truslene på nett blir flere. Bedriftene som ikke tar grep for å sikre nettverk og enheter også utenfor kontoret, kan lett ende opp som ofre for datakriminalitet. Hva må til for å sikre hjemmekontoret og hvorfor skal det kreve en egen løsning?

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

Webinar12

Det er fullt mulig for hvem som helst å bruke ditt e-post domene til å sende e-post i ditt navn
En av hjørnesteinene i NSM sine sikkerhetsanbefalinger er at du skal autentisere e-post (DMARC). Visste du at e-post er bygd opp slik at det er fullt mulig for hvem som helst å bruke ditt e-post domene til å sende e-post i ditt navn?

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

 
Webinar123

Proofpoint Security Awareness Training
Cyberkriminelle utnytter svakheter hos mennesker ved å få dem til å klikke på lenker, åpne vedlegg eller overføre penger. Det er derfor den største risikoen for bedriften at folk tar feil. Men hva om du i stedet kunne forvandle brukere til organisasjonens øyne og ører?

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

 
Webinar1

NSM presenterer «Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet 2.0
Webinar med John Bothner i Norsk Sikkerhetsmyndighet som presenterer hva som er nytt i versjon 2.0.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 

 

 
Webinar12

Webinar med Peggy Sandbekken, adm. dir. i NorSIS: Trusler og trender; hva blir vi utsatt for
NorSIS utgir årlig rapporten Trusler og trender. Her forteller Peggy Sandbekken, administrerende direktør i NorSIS hvilke trusler virksomheter kan bli utsatt for og hvordan beskytte seg. Temaet er mer aktuelt enn noen gang tidligere da cyberkriminelle er kjent for å bruke dagsaktuelle temaer, og gjerne kriser, i kampanjene sine, og koronaepidemien er ikke noe unntak.

Varighet: 30 minutter

Se webinaret her

 
     
     

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil vite mer om teamer presentert i våre webinarer.

Ta kontakt

Praktisk informasjon

13.05
Webinar i opptak