• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

IPTV

De aller fleste av oss har en oppfatning av at IPTV ser man på sin PC, nettbrett, smart telefon, eller på sin eksisterende flatskjerm. Dette er i bunn og grunn en riktig oppfatning. Men det krever også litt forklaring.

 

Mange bedrifter har i dag TV via Coax. Hvis en bedrift skulle ha TV på et møterom måtte de ganske enkelt trekke coax i bygget. Bygger man et nytt bygg i dag er det ikke vanlig å benytte coax og det er heller ikke økonomisk. Vi kan også være enig om at TV og videosignaler anno 2015 er krevende ift båndbreddebruk.

Bedrifter ønsker å distribueres videostrømmer via datakabelen og i noen tilfeller også via det trådløse nettet. Sykehus og universitet vil gjerne benytte denne teknologien ifb operasjoner. Forsvar ønsker å overføre video fra fartøy til baser der bildekvalitet og forsinkelser spiller en stor rolle. Andre vil distribuere sine egne opptak. Slik kan vi fortsette og mulighetene åpner seg enten du som kunde er bedrift, sykehus, forsvar, stadion, universitet, finans, oljeplattform eller vil publisere via internett. Teknologien er der, du må bare bli litt kjent med den.

Vi i Data Equipment er overbevist!

Les mer om IPTV løsning fra Haivision her

Les mer om løsningen fra AppearTV her

Haivision     AppearTV

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Leg inn din E-post adresse eller telefonnummer og vi ta kontakt med deg.
Ønsker du å ringe oss kan du gjøre dette på T: 23 16 80 00