• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Nettverkstest

Enten du trenger en enkel fibertester eller et større system for test av nettverksytelse har vi produktet eller løsningen for deg.

Med instrumenter fra Fluke Networks og NetScout har vi alltid et produkt som passet ditt behov enten det er test av kobber, fiber eller WiFi.

Vi har løsninger som kan hjelper deg med alt fra test av kabling og opp til applikasjonsleveranse. Ingen produsent i markedet har et like bredt spekter av produkter som hjelper til med å holde nettverket i gang. Spesiell etter kjøpet av Fluke Networks er porteføljen til NetScout komplett.

 

Ipswitch WhatsUp Gold 

Overvåking av nettverk, servere og applikasjoner. WhatsUp Gold er lett å komme i gang med og kan skalere opp til store nettverk. Systemet har støtte for «alle» produkter fra «alle» produsenter.

 

SevOne

Ytelsesanalyse av større nettverk basert på et stort datasett fra nettverkskomponenter, applikasjoner, servere, lagring og miljøvariabler. Basert på disse datakildene kan SevOne varsle før noe blir kritisk. SevOne er også tilpasset hybride skyløsninger.

 

NetScout

NetScouts store produktregister hjelper deg med alt fra test av kabling og opp til applikasjonsleveranse. Ingen produsent i markedet har et like bredt spekter av produkter som hjelper til med å holde nettverket i gang. Spesiell etter kjøpet av Fluke Networks er porteføljen komplett.

AirMagnet produktene fra NetScout gir fullstendig innsyn i det trådløse.

 

Fluke Networks

Markedsledende testere for kobber og fiber som er kjent for å være enkle i bruk og ha en robust konstruksjon.

 

Les mer om løsninger fra Ipswich WhatsUp Gold her

Les mer om løsninger fra SevOne her

Les mer om løsninger fra NetScout her

 

  WhatsUPGold           SevOne       Netscout    

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Legg inn din E-post adresse eller telefonnummer og vi vil ta kontakt med deg.
Ønsker du å ringe oss kan du gjøre det på T: 23 16 80 00