• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Sikkerhet

Data Equipment er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger. Vi leverer komplette sikkerhetsinstallasjoner med tradisjonell perimeter sikring, sikkerhet i datasenter, sikkerhet i skyen og nye innovative endepunktsikkerhetsverktøy.

 

I dagens trusselbilde er ikke lenger forrige generasjons port-baserte brannmurer adekvat. Disse var bygget for et vesentlig mindre fiendtlig internett, der man i stor grad kunne sette likhetstegn mellom portnummer og applikasjon, og trussel aktørene var begrenset til gutterommet.

Dagens trusselbilde er et helt annet. Der man tidligere hadde hackere på gutterom og småkriminelle, må man i dag motstå angrep fra statlige aktører og store kriminelle nettverk. Disse aktørene har evne og vilje til å gjennomføre angrep på en skala man aldri tidligere har sett. Angrepene er avanserte, målrettede, vedvarende og skjulte. Markedet har behov for nytenkning innen sikkerhet og tradisjonelle løsninger håndterer ikke dagens trusselbilde. Nye mekanismer må på plass for å hindre skadevare som Cryptolocker og tap av data.

Bekjempelse av moderne angrep blir således en kamp på mange fronter og med mange angrepsvinkler og mottiltak. Moderne sikkerhetsløsninger må derfor være i stand til å detektere trusler og angrep uavhengig av hvordan motstanderen prøver å ta seg inn i nettet. Løsningen må i tillegg gjøre dette uten at det går ut over ytelsen og på en måte som gjør at det hele kan administreres på en hensiktsmessig måte.

Data Equipment har høy kompetanse innen datasikkerhet og har ønske om å levere de beste løsningene som finnes på markedet.

 

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Legg inn din e-post adresse eller telefonnummer og vi vil ta kontakt med deg.
Ønsker du å ringe oss kan du gjøre det på T: 23 16 80 00