• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Advanced Endpoint Protection

Med titusener av nye virus og malware hver dag er det ikke mulig å holde antivirus klienten oppdatert. Signaturbaserte løsninger gjør ikke jobben.


Palo Alto Networks Traps er en endepunktsløsning. Dette er en nestegenerasjons endepunktsbeskyttelse som virker helt annerledes enn tradisjonelle produkter. Mens klassiske antivirus/endepunktsprodukter typisk benytter signaturer eller heuristisk analyse for å beskytte systemet, benytter Traps mekanismer som overvåker minneområdene på klienten, og ser etter metoder som benyttes til kompromittering.

Dette gjør at man også kan stoppe 0-dags-sårbarheter som er spesialprodusert for å angripe et gitt system. Mens det genereres rundt 50 000 nye antivirussignaturer daglig, og det gjerne tar flere dager til to uker før en klassisk antivirusløsning blir oppdatert, så finnes det bare rundt 25 angrepsteknikker som for å kompromittere en vert, og det utvikles kun 1-2 nye teknikker per år. Siden det tar opptil 2 år å perfeksjonere en slik teknikk, kan Traps alltid ligge i forkant av angriperne, uavhengig av den endelige implementasjonen angriperen benytter.

Traps er tilgjengelig for alle Microsoft Windows operativsystem fra og med Windows XP og Windows Server 2003, inkludert Windows CE Embedded, forutsatt at denne kan kjøre .Net Framework. Klient for Apple OS-X og mobilklienter er planlagt.

Siden Traps ikke benytter tradisjonelle mekanismer, men heller legger seg i minnet og venter på at skadevare skal utløse «fellen», stiller Traps svært lave krav til klientene.

Traps kan leveres uavhengig av Palo Alto Networks NGFW, men får synergieffekter dersom det benyttes sammen med brannmurene.

TRAPS---Skisse-w600

Les mer om TRAPS løsningen fra Palo Alto Networks her
 

PAN-Diamond-Partner    PAN Traps-SpecializedW150     PAN-CPSP_logoW150

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Legg inn din E-post adresse eller telefonnummer og vi tar kontakt med deg.
Ønsker du å ringe oss kan du gjøre dette på T: 23 16 80 00.