• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Data Equipment er Palo Alto Networks’ suverent største partner i Norge

 

PANW_Parent_Brand_Primary_Logo_RGB_400

 

 

Lenge før Gartner definerte begrepet «Next Generation Firewall», var Palo Alto Networks klar med en ny brannmurteknologi som hadde alle egenskapene i Gartners definisjon. Det var faktisk Palo Alto Networks som startet trenden med «neste generasjons brannmur» som resten av markedet fulgte det neste tiåret.

Data Equipment var tidlig ute med å se potensialet, satset tungt allerede i 2010 og ble første Palo Alto Networks partner i Europa til å oppnå høyeste partnerstatus – Diamond Partner. Deres løsning passet godt inn i vår Zero Trust-filosofi og gjorde det mulig å ta steget fra tavla til faktisk implementasjon. 

I ti år har vi hjulpet norske bedrifter med å sikre deres nettverk og data uavhengig av hvor den ansatte eller informasjonen måtte befinne seg – på hjemmekontor, i datasenteret eller i skyen. Løsningene strekker seg fra endepunktet til sky eller kritisk infrastruktur for store offentlige virksomheter.

 

Norges eneste Palo Alto Networks MSSP

Etterspørsel etter sikkerhet levert som en tjeneste øker veldig, og Data Equipment har som Norges eneste tatt steget til å bli en godkjent Managed Security Services Partner for Palo Alto Networks. Vi leverer fortsatt Palo Alto Networks’ løsninger til både store og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter, men vi investerer for å imøtekomme den økte etterspørselen etter sikkerhetstjenester.

Når du kjøper løsningene fra Palo Alto Networks som en tjeneste, betyr det at kundene får markedets fremste sikkerhetsløsninger som til enhver tid er oppdatert med trusselinformasjon og de nyeste beskyttelsestiltakene. Du slipper med andre ord å eie løsningen selv eller å investere i sikkerhetskompetanse internt.

 

Data Equipment er Palo Alto Networks i Norge

Data Equipment skal være Norges største kompetansesenter på Palo Alto Networks’ produkter og løsninger. Det sa vi for ti år siden, og vi sier det samme i dag. Alle ansatte i Data Equipment, teknisk, salg og administrasjon har minst én sertifisering. Dette ser vi på som viktig for å danne en felles forståelse og kultur av hva Palo Alto Networks bidrar med i samfunnet. Data Equipment har nærmere 20 høyt kompetente og sertifiserte konsulenter, som bistår våre Palo Alto Networks kunder daglig. 

Det har resultert i mange priser, blant annet Årets Partner i hele Nord-Europa. Vi er Norges eneste Authorized Support Center ELITE for Palo Alto Networks og eneste partner som får holde kurs, da vi også er et sertifisert kurssenter –  Authorized Training Partner.

Flere forhandlere har sett lyset, men fremdeles er Data Equipment Norges soleklart største forhandler, med over halvparten av omsetningen i Norge.

I Norge er Palo Alto Networks og Data Equipment i praksis synonymer.


 

Partnerstatus

PAN_NextWave_Diamond-Innovator PAN_NextWave_MSSP-Innovator  

 

pan_cpsp_logo pan_atp_logo pan_authorized-support-center_logo


 

Ta kontakt med oss

Ønsker du kontakt med oss fyll ut kontaktskjema og du hører fra oss i løpet av kort tid.