• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Intellisec - en tjenesteorientert modell for datasikkerhet

Nå kan også små og mellomstore bedrifter ta imot og utnytte de beste sikkerhetsløsningene på markedet.

 

Data Equipment fortsetter å levere markedets beste sikkerhetsløsninger, men i nær fremtid vil vi også levere disse løsningene som tjenester gjennom Intellisec. Dette vil føre til at små og mellomstore bedrifter uten dedikerte sikkerhetsressurser til å håndtere slike løsninger også vil kunne få tilstrekkelig IT-sikkerhet.

 

Raskere leveransemodell
Ifølge NorSIS er små og mellomstore bedrifter like utsatt for angrep som store virksomheter, men den tradisjonelle måten å levere sikkerhetsløsninger på fungerer ikke for disse bedriftene. Mange av de store ser også fordelene med en tjenesteorientert modell.

– Behovene endrer seg så raskt at vi ser oss nødt til å skifte leveransemodellen. Vi må korte ned prosessen fra et behov oppstår til løsningen er på plass. I vår nye modell kommer det til å sitte sikkerhetseksperter hos oss som sørger for at alle de nødvendige konfigurasjonene installeres automatisk hos de kundene som trenger den. Tjenestene kommer til å være installert i løpet av av minutter eller dager i motsetning til måneder.

Data Equipment har investert tungt i ressurser og utvikling for å kunne tilpasse løsningene slik at de kan leveres som tjenester. Vi skiller oss fra konkurrentene ved å ta den beste teknologien på markedet og levere denne effektivt med tett integrasjon på tvers av disse produktene. 
 

Intillisec


Kjøp gjennom kundeportal
I løpet av vårparten vil Data Equipment lansere de første tjenestene; administrert Palo Alto Networks brannmur basert på Zero Trust-arkitektur og NSM sine grunnprinsipper for IKT-sikkerhet, og avansert endepunktsikkerhet. Fortløpende vil tilbudet utvides med sikker epost, sikring av skytjenester, hendelseshåndtering og kontinuerlig compliance.

– Alt blir levert via en kundeportal hvor kundene ser sin overordnede tilstand så enkelt forklart at man ikke trenger å være sikkerhetsekspert for å få oversikt. Her finner man også sin kundekontakt, sikkerhetsekspertene som ivaretar din bedrift og en chatfunksjon for direkte bistand. Alle tjenester vil være tilgjengelig for kjøp, og disse kan også testes før et eventuelt kjøp, sier Fernandez. Tjenesteportalen har fått navnet Intellisec.

 

Leverer Palo Alto Networks sikkerhetsplattform
De siste syv årene har Data Equipment vært Norges største partner av Palo Alto Networks – verdens største og ledende selskap innen cybersikkerhet. Vi vil fremover fortsette å levere deres løsninger og komponenter som en viktig del av tjenesteplattformen. .

Hugo_Kjell-Arne

Palo Alto Networks Country Manager Kjell Arne Yttervik ser at det både i Norge og globalt blir stadig større mangel på mennesker med sikkerhetskompetanse. Han applauderer derfor vår nye tjenesteorienterte modell.

– Selve sikkerhetstruslene endrer seg ganske fundamentalt. I dag er det i større grad automasjon igjennom bruk av maskiner som er hackerens viktigste verktøy – det betyr at det blir langt større hastighet på truslene som kommer inn på norske institusjoner og virksomheter. Med manuell oppdatering på beskyttelsen mot slike trusler vil man alltid ligge på etterskudd. Derfor er det viktig å tenke nytt slik at man kan sørge for at sikkerhetsløsningene er automatiserte og koblet sammen slik at man kontinuerlig kan ta vare på kundenes sikkerhet, og beskytte mot trusler som ikke ennå er identifisert, sier Yttervik.

 

Ønsker du å vite mer om vår nye tjenesteorienterte modell for datasikkerhet

Legg inn e-post eller telefonnummer og vi tar kontakt med deg.