• SPISSKOMPETANSE INNEN SIKKERHET OG INFRASTRUKTUR

  • Sikkerhet

  • Infrastruktur

  • Overvåking

  • Tjenester

  • Kurs

Brannmurrevisjon

IT sikkerhet er et bevegelig mål. Det som var fornuftig og adekvant i går, er ikke tilfredsstillende i dag. La oss revidere din sikkerhetsløsning og sørge for at konfigurasjonen er i tråd med anbefalinger fra produsent og sikkerhetsselskaper.

 

Sikkerhet blir stadig viktigere etter hvert som flere og flere tjenester kobles til internett. For ikke lenge siden handlet cracking om guttestreker på linje med grafitti. I dag er det big business, med en omsetning som har forbigått global narkotikahandel og flere tusen milliarder i skadeomkostninger per år. Sett dette i sammenheng med at alt fra selvstyrende elbiler til kraftstyringen i de tusen hjem er koblet til internett, og du har en angrepsflate som kan få noen og hver til å kaldsvette.

Verdens beste brannmurer og sikkerhetsløsninger er ikke nok i seg selv, de må konfigureres riktig. I økende grad stilles det også krav til at du skal kunne dokumentere at de er riktig konfigurert. Her kommer vår tjeneste inn.

IT-sikkerhet er et bevegelig mål. Det som var fornuftig og adekvat i går, med tiltak mot for eksempel phishing og whaling, er ikke nødvendigvis tilfredsstillende i dag. (Whaling er målrettede, langsiktige angrep på nøkkelpersoner i bedriften).

 

Brannmurrevisjon

En brannmurrevisjon fra Data Equipment betyr at vi går grundig gjennom din brannmur, og sørger for at konfigurasjonen er i tråd med oppdaterte anbefalinger fra både produsenten og andre sikkerhetsselskaper.

Etter fullført revisjon får du en teknisk rapport som punkt for punkt går gjennom konfigurasjonen og våre anbefalinger rundt dette. Videre går vi gjennom loggene og lager en rapport om hvilken trafikk vi ser på nettet, med fokus på hvilke trusler vi oppdager.

Om ønskelig kan vi også levere en oversiktsrapport til ledelsen eller en eventuell sikkerhetsgruppe.

Vi kan også verifisere at konfigurasjonen er i henhold til industristandarder som ISO 27001 eller PCI DSS med flere. Vi kan også levere tjenester som hjelper deg til å forbli innenfor standard i fremtiden.

Ønsker du å bli kontaktet?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Legg inn din e-post adresse eller telefonnummer og vi vil ta kontakt med deg.
Ønsker du å ringe oss kan du gjøre dette på T: 23 16 80 00