2016-09 - Bilde PAN utmerkelser Data Equipment - 2

Data Equipment mottar flere utmerkelser fra Palo Alto Networks

Under årets kick off i Nashville, hvor 3000 Palo Alto Networks ansatte og 500 partnere fra hele verden deltok, fikk Data Equipment prisen Nordic Partner of The Year og Northen EMEA Regional Partner of The Year. Dette i sterk konkurranse med store internasjonale partnere. I tillegg ble Data Equipment sitt supportsenter nominert til årets beste supportsenter i Northern Europe.

Data Equipment er en av de fremste sikkerhetsleverandørene i Norge. Vi leverer komplette sikkerhetsløsninger bestående av bl.a. perimetersikring, sikkerhet i skyen, endepunktsikring og sikkerhet i datarom.

Disse prisene henger svært høyt ettersom det er mange store Palo Alto Networks Diamond partnere i vår region.  Her får vi betalt for den kraftige investeringen vi har gjort i økt sikkerhetskompetanse, sier ansvarlig for sikkerhetsområdet Hugo Fernandez i Data Equipment.

Data Equipment har i lang tid jobbet strategisk med Palo Alto Networks som en del av sin sikkerhetssatsning og investert tungt i samarbeidet. Data Equipment er Norges kompetansesenter på Palo Alto Networks og var den første partneren i verden som ble tildelt status som Diamond Partner. De mottar denne utmerkelsen på bakgrunn av dedikasjon, kompetanse og ikke minst resultater. Data Equipment var i fjor tre ganger så stor som nest største partner i Norge, sier District Sales Manager Nordic Anders Teigen.

Data Equipment ble etablert i 1983 med fokus på sikkerhet og infrastruktur. Selskapet leverer rådgivning, konsulenttjenester og løsninger innen informasjonssikkerhet og tjenesteproduksjon. Data Equipment er foruten den høyeste sertifiserte partneren i Norge med Diamond status også den eneste Certified Professional Services Partner og Authorized Support Center Elite. I tillegg er Data Equipment Authorized Training Center (ATC)

Data Equipment er også VMware NSX partner og Cloud provider samt Extreme Networks Diamond Partner.

Data Equipment er en av de fremste sikkerhetsleverandørene i Norge med mange av de største bedriftene på sin kundeliste både innenfor offentlig og privat sektor. Vi leverer komplette sikkerhetsløsninger bestående av bl.a. perimetersikring, sikkerhet i skyen, endepunktsikring og sikkerhet i datarom. Data Equipment kan vise til en eventyrlig vekst fra en omsetning på 66 millioner i 2010 til en omsetning på hele 133 millioner i 2015.

 

Les mer om Perimetersikring (Next generation firewall fra Palo Alto Networks)

Les mer om Endepunktssikring (Traps fra Palo Alto Networks)

Les mer om Sikkerhet i Skyen (Apeture fra Palo Alto  Networks)

Ønsker du mer informasjon om ta kontakt med oss på T: 23 16 80 00 eller pr. E-post