Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Security 2021" og 30.000 kroner?

Web_nyheter_forsiden_HackCon

Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Security 2021" og 30.000 kroner?

Som en del av sikkerhetsmåneden for IT-sikkerhetsprofesjonelle (https://hackcon.org/it-secpro) arrangerer vi i samarbeid med HackCon den årlige konkurransen - Master of Cyber Security - for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert!

Selve kåringen av Norges Cyber sikkerhetsekspert 2021 skjer på HackCon den 18. februar 2021, kl 12.30!

Konkurransen er gratis og åpen for alle via Internett, og den innledende runden består av 40 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil økes i spørsmålsrekken og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen "Master of Cyber Security 2021" - en tittel som vil gjøre seg på CV'en. Det deles også 2. og 3. premie ut på kr 13.000,- og 7.000,-. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor Cyber sikkerhet.
 
Mer informasjon og påmelding til konkurransen finner du her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i Data Equipment ønsker alle lykke til.

Praktisk informasjon

18.02