Hjemmekontor_web

Hjemmekontor – vi hjelper deg i dag

Hvordan unngå at hjemmekontoret blir en sikkerhetstrussel

Norske myndigheter har kommet med retningslinjer om at de som har mulighet for hjemmekontor skal benytte dette. Dette er en dugnad vi alle må ta del i. Vi har de siste ukene fått veldig mange henvendelser fra nye og eksisterende kunder vedrørende denne utfordringen.

Alle eksisterende Palo Alto Networks kunder kan tilby sine brukere sikkert hjemmekontor gjennom GlobalProtect. GlobalProtect er inkludert i brannmuren og krever ingen ekstra lisens. Den ansatte får det samme sikkerhetsnivået hjemme som på kontoret. Ta kontakt med oss for remote bistand til oppsett av GlobalProtect dersom dere trenger dette. Virksomheter som ikke har bærbare PC’er til den enkelte kan installere GlobalProtect på Ipad osv. Dette krever en tilleggslisens. 
Les mer om lisenser her

 

Hva sier du til 90 dagers gratis hjemmekontorløsning, uten binding?
200 brukere? 1000 brukere? 5000 brukere?
Data Equipment AS med Intellisec tilbyr denne løsningen som en tjeneste

 

Hjemmekontor som skytjeneste

For alle som ikke har Palo Alto Networks kan vi levere hjemmekontor som en skytjeneste. Den ansatte får et meget høyt sikkerhetsnivå på sin forbindelse til tjenester på kontoret eller i skyen. Løsningen følger myndighetenes sikkerhetsanbefalinger, er skalerbar og kan installeres på ekstremt kort tid. Løsningen Managed Always On Security er en del av vår tjenesteplattform Intellisec  og baserer seg på Palo Alto Networks Prisma Access.

 

Hjemmekontor – skaleringsproblemer

Selv virksomheter med godt etablerte hjemmekontorløsninger sliter. De færreste har skalert løsningen med tanke på at alle ansatte skal jobbe hjemmefra – samtidig. Vi kan løse dette meget raskt uten behov for ny hardware. Prisma Access fra Palo Alto Networks leveres på meget kort tid, lokalt som globalt, og skalerer til hundretusenvis av brukere. Prisma Access kan leveres som en egen løsning eller som en tjeneste gjennom vår sikkerhetsplattform Intellisec . Les mer om Managed Always On Security her.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Les også 
Ting å tenke på når mange flere ansatte nå vil jobbe hjemme ifra

Nasjonal Sikkermyndighet 

 

Ønsker du å bli kontaktet?