Expediton tool

Palo Alto Networks Expedition Tool

Det er litt som navnet sier, en reise. En reise fra et tradisjonelt portbasert regelsett, til full hvitelisting og applikasjonskontroll, bl.a ved hjelp av maskin læring.

Verktøyet er gratis, og du finner det her.

Dette verktøyet er tidligere kjent som Migration Tool, for migrering fra en tradisjonell brannmur, til Palo Alto Networks. Med de siste versjonene, og nå den nyeste versjonen, som har fått navnet Expedition, er verktøyet enda viktigere for eksisterende kunder, i den forstand at man optimaliserer eksisterende konfigurasjon.

Expedition er en VM man kjører, enten på PC/Mac på Workstation/Fusion, eller på ESXi. Et fantastisk hjelpeverktøy man bør ha tilgjengelig til enhver tid.

  • Man kan validere eksisterende konfigurasjon mot Palo Alto Networks Best Practice verktøy, og gjøre endringer i verktøyet, for så å pushe dem tilbake til brannmuren via API
  • Man kan benytte innebygget Machine Learning i Expedition Tool, for å analysere trafikklogger og policy, for å optimalisere regelsettet fra portbasert, til applikasjonsbasert, for høyere kvalitet og sikkerhet.

 

Data Equipment har tilgjengelige instruksjonsvideoer, samt ta kontakt dersom du ønsker en workshop av verktøyet.