IKT Nordhordland

IKT Nordhordland valgte Extreme Networks Fabric Connect

Data Equipment har levert en effektiv, robust og fremtidssikret nettverksløsning til IKT Nordhordland.

IKT Nordhordland leverer dataarkitektur, leveranse & prosjekt, teknisk drift og støtte for ikke mindre enn 18.500 brukere, og har blant annet ansvar for en omfattende infrastruktur på 250 lokasjoner i 12 norske kommuner.

 

Sterk og sikker løsning

- Vi stod ved et veiskille hvor vi hadde behov for en ny og effektiv løsning som lever opp til fremtidens høye krav i forhold til nettverksløsninger. Valget falt på Fabric Connect fra Extreme Networks som Data Equipment leverer, forteller Nils Ingvald Halle som er fagleder drift i IKT Nordhordland.

IKT Nordhordland har så langt installert nye kjerne-svitsjer, og har dermed tilrettelagt for at de mange lokasjonene kan koble seg opp med Fabric Connect.

-Fabric Connetc gir mulighet til å opprette nesten ubegrensede virtuelle nettverk. Hvert nettverk er en lukket og sikker sone som er helt usynlig for alle andre enn den eller de som skal drifte det. Den nye løsningen virker meget stabil og driftssikker, og er dermed en riktig god, effektiv og sikker løsning som vi er meget fornøyde med å kunne tilby kundene våre", avslutter Nils Ingvald Halle, fagleiar i IKT Nordhordland.

 

Les mer om Extreme Fabric Connect

iktnh-logo
Ønsker du å vite mer?
Bard-Wahl-WEB

Bård Wahl

Sales Mananger Large Enterprise

M: 474 66 224