infrastruktur w2784h1030

Spisskompetanse innen sikkerhet og infrastruktur

Data Equipment har lang erfaring og høy kompetanse innen design og implementering av avanserte sikkerhets- og nettverksløsninger.

Vårt mål er å være en av Norges ledende leverandører av kostnadseffektive og tidsmessige løsninger innen sikkerhet og datakommunikasjon.

Vår kompetanse og produktportefølje inneholde således både LAN og WLAN, neste generasjons sikkerhetsløsninger og avanserte endepunktsløsninger. Som et tillegg til disse områdene leveres administrasjons- og analyseløsninger for sikkerhet og infrastruktur.


Data Equipment ble etablert 21.03.1983 og er et privateid, frittstående norsk selskap og med mer enn 36 år i det norske markedet er vi en anerkjent kompetansebedrift.

 

Partnere

Se oversikt her


 

Medlemskap

Forum for Nasjonal IKT-sikkerhet

 

Medlem i Forum for Nasjonal IKT-sikkerhet

Dette er et forum underlagt justis og beredskapsdepartementet. Det jobbes med strategiske tiltak som vil bedre Norges sikkerhet. Det gjøres erfaringsdeling på tvers av medlemmene. Det presenteres hendelser, erfaringer, tiltak, anbefalinger, som deretter blir diskutert og evaluert.

CIS_SecureSuite_Memb_200  

CIS Securesuite

CIS, Center for Internet Security, har utviklet CSC, Critical Security Controls, som med sine 20 kontroller er bygd opp relativt likt som NSM sine 23 Grunnprinsipper for IKT sikkerhet. Dette er målbare verktøy man kan/bør/må benytte for å få synlighet og kontroll på sikkerheten. CIS har i tillegg laget benchmarks som vil teste løsningen din, f.eks O365.

CSA logo  

CSA, Cloud Security Alliance

CSA er en uavhengig organisasjon, og har blant annet utviklet CAIQ, Consensus Assessments Initiative Questionnaire, som er et spørreskjema man benytter mot tjenesteleverandør før man velger. I tillegg har de utviklet CCM, Cloud Controls Matrix, som er måleverktøy man bruker på løsningen når den er oppe og kjører. Se mer informasjon her. 

 

 

Fokusområder

sikkerhet---ppt-symbol

SIKKERHET

Vi leverer markedets beste sikkerhetsløsninger.

Kunnskap og informasjon er kjernen i virksomhetens verdi. Vi sikrer din informasjon uavhengig om den ligger i eget datasenter, i skyen eller på mobile enheter. Vi lager komplette løsninger som tar høyde for ny og produktiv teknologi, samt alle moderne sikkerhetskrav og et komplekst trusselbilde.

infrastruktur---ppt-symbol

INFRASTRUKTUR

Vi designer akkurat det nettverket som bedriften trenger.

Nye applikasjoner og stadig mer krevende tjenester øker kravene til nettverket. Vi har over 30 års erfaring med å planlegge, installere og drifte kompliserte nettverk. Løsningene våre er derfor skapt for å håndtere endringer og garantere at kommunikasjonen alltid vil fungere.

tjenester---ppt-symbol

TJENESTER

Vi er en av landets mest erfarne samarbeidspartnere innen infrastruktur, overvåking og sikkerhet.

Derfor tilbyr vi den komplette kundereisen - fra analyse av eksisterende situasjon, til rådgivning, prosjektledelse, installasjon, supporttjenester og kursing innenfor anbefalte løsninger og produkter.

overvaaking---ppt-symbol

OVERVÅKING

Vi leverer løsningene som avdekker små problemer før de blir store katastrofer.

Feilsøking og diagnostikk er avgjørende for effektivt vedlikehold, stabilitet og maksimal ytelse. Vi leverer produktene som er tilpasset bedriftens behov for strukturert overvåkning og nettverksreparasjon.

 

Miljø

Miljofyrtarn W300

Miljøfyrtårn 

Data Equipment er Miljøfyrtårn sertifisert.

Miljøfyrtårn en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig sektor.

Data Equipment arbeider systematisk for å redusere miljøbelastningen fra egen virksomhet ved å skape miljøbevisst atferd hos ansatte og integrere miljøhensyn i driften av virksomheten.

Les mer om miljøfyrtån

 

   
Grønt-Punkt-w291

Grønt Punkt Norge

Data Equipment er medlem av Grønt Punkt Norge.

Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene i Grønt Punkt Norge for at Norges Co2-utslipp reduseres med 350.000 tonn hvert år.

Les mer om Grønt Punkt Norge

 

   
Elretur-w148

Elretur

Elretur AS er et landsdekkende returselskap for innsamling, gjenvinning og miljøriktig håndtering av elektrisk og elektronisk avfall.

Elretur henter EE-avfall fra ca 2500 

Les mer om Elretur